fbpx

Adulți Începători

Dansul popular reprezintă o modalitate de relaxare, fiind recomandat la orice vârstă. Prin dans, comunicăm, ne dezvoltăm creativitatea, ne întărim forța fizică și ne îmbunătățim starea de spirit, devenind, pur și simplu, mai veseli și mai optimiști.

Indiferent de momentul în care te hotărăști să te înscrii la cursurile de dans, noi îți stăm la dispoziție. Cursurile noastre răspund exigențelor tuturor. Astfel, programul pe care instructorii îl propun este conceput astfel încât pașii noi învățați să fie repetați la un anumit interval de timp. Practic, nu uiți ce ai învățat, dar nici nu reprezintă un impediment dacă te decizi să faci parte din grup în mijlocul anului. 

Obiectivul nostru este ca tu să știi să dansezi la toate nunțile, petrecerile și evenimentele românești la care vei participa, ceea ce va însemna o distracție pe cinste, căci nu va mai fi nevoie să stai pe scaun!

Oricât de reticent te consideri în alegerea unui curs de dans popular, nouă ne-a demonstrat-o inclusiv experiența: dansul popular îți va face inima să tresalte de bucurie. 

Hai la joc, la joc , la joc să ne fie cu noroc!!!

Structura cursuri – Adulți începători

La cursurile de dansuri populare pentru adulți începători înveți toate jocurile uzuale care se dansează în România și R. Moldova. 

 

Programa cursurilor pentru începători este atent studiată de instructorii noștri pentru ca fiecare cursant să poată deprinde pașii, simplu și rapid.

Toate coregrafiile studiate sunt prezentate în spectacolele pe care Grupul Vatra le organizează, deseori, în comunitate.

Beneficiile dansului popular pentru începători:

Dansurile te vor scăpa de stres și de rușinea că nu știi să pui un pas ca lumea și cu siguranță, vei ieși din tipare și vei sparge rutina.

De la pașii încâlciți, de la început, vei ajunge să vrei să rupi podeaua și să pui pasul cu toată încrederea.

În plus, la Vatra se adună oameni frumoși și tare voioși, cu care te vei împrieteni rapid și te vei distra atât la cursuri, cât și la spectacolele pe care le organizăm în comunitate.

Oricât de reticent te consideri în alegerea unui curs de dans popular, nouă ne-a demonstrat-o inclusiv experiența: dansul popular îți va face inima să tresalte de bucurie. 

Vei deveni alt om, unul care ai fost mereu, dar căruia nu i-ai acordat suficientă atenție.

Ritmul alert din ziua de astăzi, dăunează grav sănătății noastre mentale și fizice.  Prin dans, vei avea un stil de viață mai sănătos și vei arăta mai bine. 

La cursurile de dansuri populare pentru adulți începători înveți toate jocurile uzuale care se dansează în România și R. Moldova. 

Vei evolua! După ce vei parcurge cu succes toate dansurile, vei avea posibilitatea să progresezi antrenându-te alături de dansatorii din grupurile de profesioniști din cadrul Grupului Vatra. 

De asemenea, chiar dacă te vei întoarce în România și vei alege o școală de acolo, poți fi sigur că de la Vatra vei pleca cu o bază temeinică, ceea ce te va ajuta să continui în lumea aceasta. 

Participarea la spectacole nu este obligatorie pentru categoria de adulți începători, dar reprezintă o parte importantă în evoluția dansatorului.