Ce este special la cursurile școlii Grupul Vatra?

Ce este special la cursurile școlii Grupul Vatra?

În primul rând, suntem mândri că ne putem primi elevii într-un adevărat studio de dans, rezultat al dorinței noastre de a răspândi dragostea pentru această disciplină.

Dar Grupul Vatra nu face diferența doar prin spațiul pe care îl deține sau prin vechime și numărul mare de elevi. Școala noastră se distinge mai ales prin calitatea programei didactice integrată tuturor claselor, la toate vârstele!

Elevii noștri dispun de săli dotate corespunzator, dar si de posibilitatea de a se antrena inclusiv în afara orelor de curs, în funcție de dorința de a progresa a fiecăruia, întrucât spațiul este la dispoziția noastră 24 de ore din 24.

Totodată, oferim o pregătire completă, prin faptul că, deși înscriși la dansuri tradiționale, elevilor noștri, de la mic la mare, le-au fost introduse în programa didactică inclusiv noțiuni din dansul clasic, dans de societate și dansul de caracter (o subdiviziune specifică dansului clasic).

Oferim, astfel, o pregătire completă și mai stimulativă, ceea ce crește șansele elevilor de a evolua în lumea acestei arte.

Dincolo de toate cele menționate mai sus, la Grupul Vatra îți vei face prieteni și vei avea ocazia să participi la diferite spectacole, concursuri și sărbători de peste an. Așa se face că vei avea prilejul să expui lumii cele învățate și să te îmbogățești sufletește alături de oameni frumoși cu care împărtășești acelea valori.

O echipă de profesioniști, oameni cu experiență în domeniilor lor de activitate, vă așteaptă la Grupul Vatra din Torino, cu inima deschisă, cu pasiune și cu multă dorință de a construi împreună momente speciale!

Mai multe detalii, pe Facebook, Instagram

SAU

Canalul YouTube: Grupul Vatra

About Author

Related posts

NOU | Calendarul cu evenimente al Şcolii Grupul Vatra, pentru tot anul 2024. Iată pe unde urmează să ne întâlnim!

Şcoala de dansuri tradiţionale româneşti "Grupul Vatra" din Torino organizează şi participă la cele mai multe şi mai diverse evenimente ce au loc în comunitatea românească din Italia, iar...

Citește mai mult

IA cusută la Grupul Vatra a cucerit privirile străinilor, la Târgul Internațional de Turism de la Milano

Elevele din Atelierul de cusături tradiționale, din cadrul Școlii Grupul Vatra, au participat duminică, 4 februarie 2024, la evenimentele dedicate ianugurarii Târgului Internațional de Turism de la Milano (BIT...

Citește mai mult

Drapelele României și Moldovei vor fi purtate cu mândrie de dansatorii de la Grupul Vatra, la parada Carnavalului din Venaria Reale

Imagini cu parada vor fi transmise ÎN DIRECT pe pagina de Facebook “Grupul Vatra” Va fi o explozie de culori și veselie duminică, 4 februarie, pe străzile centrale din...

Citește mai mult

Lasă un răspuns