Ce este special la cursurile școlii Grupul Vatra?

Ce este special la cursurile școlii Grupul Vatra?

În primul rând, suntem mândri că ne putem primi elevii într-un adevărat studio de dans, rezultat al dorinței noastre de a răspândi dragostea pentru această disciplină.

Dar Grupul Vatra nu face diferența doar prin spațiul pe care îl deține sau prin vechime și numărul mare de elevi. Școala noastră se distinge mai ales prin calitatea programei didactice integrată tuturor claselor, la toate vârstele!

Elevii noștri dispun de săli dotate corespunzator, dar si de posibilitatea de a se antrena inclusiv în afara orelor de curs, în funcție de dorința de a progresa a fiecăruia, întrucât spațiul este la dispoziția noastră 24 de ore din 24.

Totodată, oferim o pregătire completă, prin faptul că, deși înscriși la dansuri tradiționale, elevilor noștri, de la mic la mare, le-au fost introduse în programa didactică inclusiv noțiuni din dansul clasic, dans de societate și dansul de caracter (o subdiviziune specifică dansului clasic).

Oferim, astfel, o pregătire completă și mai stimulativă, ceea ce crește șansele elevilor de a evolua în lumea acestei arte.

Dincolo de toate cele menționate mai sus, la Grupul Vatra îți vei face prieteni și vei avea ocazia să participi la diferite spectacole, concursuri și sărbători de peste an. Așa se face că vei avea prilejul să expui lumii cele învățate și să te îmbogățești sufletește alături de oameni frumoși cu care împărtășești acelea valori.

O echipă de profesioniști, oameni cu experiență în domeniilor lor de activitate, vă așteaptă la Grupul Vatra din Torino, cu inima deschisă, cu pasiune și cu multă dorință de a construi împreună momente speciale!

Mai multe detalii, pe Facebook, Instagram

SAU

Canalul YouTube: Grupul Vatra

About Author

Related posts

Maestrul ionel garoafă despre iurie raileanu, la bușteni: “un om care nu și-a luat nici casă, nici mașină, pentru a înființa o școală de dansuri populare în italia”

Trei zile cât o sărbătoare a jocului tradițional românesc. Un eveniment desfășurat la Bușteni, în perioada 13 – 16 octombrie 2022, acolo unde și-au dat întâlnire mai marii dansului...

Citește mai mult

Bușteni – trei zile de seminarii și tradiții coregrafice de la mai marii dansului folcloric

Scopul acestui colocviu este de îndrumare metodologică a celor care activează în domeniul culturii, precum și familiarizarea acestora cu principiile de bază ale cercetării, conservării, valorificării și promovării patrimoniului culural...

Citește mai mult

Lasă un răspuns