fbpx

Dansuri populare

Dacă eşti pasionat de portul popular şi de dansurile tradiţionale, cauţi prieteni noi şi mai ales un mod plăcut de a-ţi petrece timpul liber, ești în locul potrivit.

Grupul Vatra este singura școală din Italia în care se predau dansurile tradiționale românești din toate zonele etnografice ale țării și pentru toate vârstele.

COPII

Copii ce danseaza dansuri populare romanesti

Cursurile de dansuri pentru copii înseamnă sport și dezvoltare armonioasă. Pentru foarte mulți copii născuți în Diaspora, dansurile tradiționale pot fi unica legătură profundă cu țara de origine a părinților. Copilul începe să cunoască tradițiile românești și învață cele mai cunoscute dansuri populare.

Descoperă mai mult

ADOLESCENȚI

Cursuri de dansuri populare pentru adolescenti

Dansul tradițional, ca orice altă activitate fizică, dezvoltă personalitatea, tratează timiditatea, te responsabilizează, te încarcă de energie, dar mai ales, de multă voie bună. În plus, dansurile populare pentru adolescenți reprezintă este cea mai eficientă şi plăcută metodă prin care tinerii își pot descoperi originile.

Descoperă mai mult

ADULȚI

Dansuri populare pentru adulti

Cursurile organizate sunt predate de instructori cu experiență în domeniul dansului popular și sunt grupate pe categorii de vârstă și nivel de experiență: începători, intermediari, avansați. La cursurile noastre veți beneficia de informații de calitate, mult dans în grup și în pereche, dar și multă distracție.

Descoperă mai mult

GRUPUL VATRA

2011- 2022

1200

DANSATORI

457

EVENIMENTE

12620

ORE MUNCITE