fbpx

“De 10 ani Vatra”, spectacol de muzică și dansuri populare, la Torino

“De 10 ani Vatra”, spectacol de muzică și dansuri populare, la Torino

Îndrăgitele interprete de muzică populară, Surorile Osoianu și dansatorii Grupului Vatra vor fi protagoniștii unui spectacol folcloric, duminică 29 MAI, la ora 15:00, la Teatrul Grande Valdocco din Via Sassari 28/B, TORINO. 

,,Scopul nostru este de a aduce bucurie în sufletele tuturor românilor și moldovenilor de ziua NOASTRĂ care nu s-ar sărbători dacă nu ar fi fost ei, acești iubitori de folclor,  ne susțină în toți acești ani. De asemeneaprin acest spectacol, vom continua să promovăm cântecul, jocul și portul popular”, spune Iurie Raileanu, managerul Grupului Vatra și coregraful școlii.

Programul cuprinde un spectacol cu muzică LIVE oferit de Surorile OSOIANU, dar și spectacolul artiștilor de la Grupul Vatra, cu dansuri populare. Totodată, copiii care studiază limba română la Grupul Vatra, în cadrul Atelierului de comunicare coordonat de jurnalista Luiza Dinică Diculescu și videograful Ioan Ungurianu, vor interpreta și două emoționante scenete de teatru.

În deschiderea spectacolului, publicul va putea viziona și un scurtmetraj despre Grupul Vatra.

Emoțiile vor fi ridicate la cote maxime și prin faptul că artiștii Grupului Vatra vor evolua în costume populare noi, achiziționate special pentru acest moment deosebit. Multe alte surprize artistice promit să aducă bucurie în sufletul celor ce vor veni să îi admire și să sărbătorească alături de Grupul Vatra, Primul Deceniu de la înființarea școlii.

Detalii despre program gășiți în afișul evenimentului sau pe www.grupulvatra.com, precum și la numărul de telefon 3921897050.

Vă așteptăm cu drag!

Spectacolul va fi prezentat de jurnalistă Luiza Dinica Diculescu.

Evenimentul va fi imortalizat de echipa Departamentul Media, operator Ioan Ungurianu. Fotoreporter Alexandra Ungurianu. Imagini din acest spectacol vor fi transmise și în România, respectiv Republica Moldova.