fbpx

Ești în căutarea unui loc de muncă? Atunci, articolul acesta te poate interesa!

Ești în căutarea unui loc de muncă? Atunci, articolul acesta te poate interesa!

aza

CLA S.R.L. – Un brand românesc devenit afacere de succes în Torino

La 34 de ani, Cata Lucian Antonin sau C.L.A – conform abrevierii firmei sale –  este, în prezent, directorul unei firme de construcții cu sediul în Settimo Torinese. 

Activează în domeniul construcțiilor de pe vremea în care era doar un adolescent. Și deși muncea inclusiv în timpul școlii, sacrificând toate vacanțele pentru a-și câștiga un rost în viață, a avut întotdeauna convingerea că, într-o zi, va avea afacerea sa. 

L-au ajutat curajul şi ambiția de a construi lucruri de care multora le era teamă, cum ar fi: propriul business. I-au fost alături întotdeauna părinții, atât mama, cât și tatăl, dar cel care l-a orientat, concret, pe drumul către succes a fost tatăl alături de care lucrează dintotdeauna. 

Și-a deschis prima activitate în anul 2010. Și de atunci activează doar în domeniul construcțiilor. 

…iar, astăzi, are numeroase motive pentru a se mândri. 

S-a născut în Bacău, dar a emigrat împreună cu familia pe când avea 14 ani. Anul adaptării în Italia avea să fie unul traumatizant, după cum își amintește.

“Îmi lipsea tot ceea ce ținea de România. Prietenii, locul, aerul. M-am adaptat foarte greu, dar astăzi, chiar dacă mă gândesc să-mi dezvolt afacerea și în România, știu că locul meu este, aici, în Italia”, a povestit Lucian Cata pentru Revista IR. 

Astăzi, într-un birou cu design impozant, Lucian Cata își petrece timpul administrând propria afacere. Are peste 20 de angajați și este în căutare de oameni dornici să facă parte din echipa sa. 

Rezultatele firmei sale constau în clădiri care adăpostesc oameni sau afaceri, sedii ale unor instituții importante din orașe cum ar fi, Torino, Milano, sau chiar din alte țări, precum Germania. 

Lucrează cu oameni determinați și serioși și oferă, la rândul său, condiții prielnice dezvoltării oricărui om care muncește cu devotament. 

Lucian Cata este mai mult decât un om de afaceri, este o persoană amabilă, care vorbește cu siguranță în glas. Iar dacă vorbim despre seriozitate, aceasta derivă mai ales din crezul conform căruia spune că își ghidează afacerea. “Nu mă consider niciodată mai bun decât altul, sunt doar o persoană care pe ce pune mâna, duce la capăt. Nu îmi place să las nimic neterminat”, a ținut el să sublinieze. 

Ar mai fi de adăugat ceva?, am întrebat noi cu intenția de a nu omite bucăți esențiale din această poveste de succes. 

“Nu, poate doar faptul că le mulțumesc, din suflet, părinților mei, partenerei mele de viață și surorii mele. Fără ei nu aș fi omul care sunt astăzi”, a conchis el, vădit mișcat de cele rostite. 

IMPORTANT! Firma de construcții CLA SRL, cu sediul în Settimo Torinese, caută muncitori calificați și necalificați, sudori, lăcătuși mecanici, instalatori sisteme de încălzire și instalatori sanitari. 

De asemenea, CLA SRL oferă posibilitatea încheierii de contract pe o perioadă nedeterminată. Se cere disponibilitate pentru deplasări în Italia sau în străinătate. 

☎️Pentru informații, apelați numărul: 011 076 89 26

De asemenea, puteți trimite un curriculum vitae la adresa segreteria@claimpianti.it.