Invitație la expoziția de cămăși tradiționale autentice „rădăcini” – consulatul general al româniei la torino

Invitație la expoziția de cămăși tradiționale autentice „rădăcini” – consulatul general al româniei la torino

Cu prilejul Zilei Naționale a României, Grupul Vatra vă invită la Expoziția de cămăși autentice cusute de Narcisa Razma Apostol.

Sub denumirea „Rădăcini” evenimentul se desfășoară sub egida Consulatului General al României la Torino, cu sprijinul Departamentului pentru Românii de Pretutindeni.

Expoziția va fi deschisă luni, 28 noiembrie 2022, de la ora 9.00 la 15.00, în spațiul destinat publicului din incinta oficiului consular, Via Ancona, nr.7.

About Author

Related posts

Maestrul ionel garoafă despre iurie raileanu, la bușteni: “un om care nu și-a luat nici casă, nici mașină, pentru a înființa o școală de dansuri populare în italia”

Trei zile cât o sărbătoare a jocului tradițional românesc. Un eveniment desfășurat la Bușteni, în perioada 13 – 16 octombrie 2022, acolo unde și-au dat întâlnire mai marii dansului...

Citește mai mult

Bușteni – trei zile de seminarii și tradiții coregrafice de la mai marii dansului folcloric

Scopul acestui colocviu este de îndrumare metodologică a celor care activează în domeniul culturii, precum și familiarizarea acestora cu principiile de bază ale cercetării, conservării, valorificării și promovării patrimoniului culural...

Citește mai mult

Lasă un răspuns