La mulți ani, Primo Passo!

La mulți ani, Primo Passo!

Mesajul Președintelui Primo Passo, Iurie Raileanu, transmis cu prilejul aniversării a cinci ani de la fondarea „Asociației Primo Passo”:

Alături de voi, dragi membri,

Nu bucuria ne face recunoscători, ci recunoștința ne umple de bucurie. Iar eu, astăzi – 28 noiembrie 2021, cu prilejul împlinirii a cinci ani de când există Primo Passo, sunt bucuros. Și copleșit de emoții, chiar dacă astfel de trăiri le recunosc foarte rar…😊

După cum bine știți, în ultimii doi ani, pe fondul pandemiei, în cadrul școlii Primo Passo s-au produs o serie de schimbări: au plecat instructori, au venit alții noi, au renunțat elevi, s-au înscris, de asemenea, alții…Este cât se poate de firesc. Pandemia ne-a schimbat în mare parte viața, gândirea, locul de muncă, ne-a dat peste cap sănătatea, starea inimii…

Și, iată-ne, astăzi, aici. Le sunt recunoscător tuturor celor care au trecut, fie și numai o singură dată, pragul școlii noastre. A fost o perioadă din care am învățat multe și, în mod bizar, am construit foarte multe. În primul rând, în anul 2021, am făcut din Primo Passo ceea ce merita să fie: o școală de dans și artă, recunoscută de CONI (Comitetul Olimpic Naţional Italian).

Am făcut, așadar, cel de-al doilea PAS IMPORTANT: trecerea de la Asociație culturală la Asociație sportivă, ceea ce cred că trebuia să se fi întâmplat de mult, dar abia în pandemie am conștientizat acest lucru și am găsit aproape oameni cu inițiativă, care m-au susținut să împlinesc acest obiectiv.

Tot în această perioadă, dificilă pentru noi toți, am reușit să înregistrăm și o publicație bilingvă, menită să scoată în evidență părțile pozitive ale țărilor noastre de origine și ale comunităților conlocuitoare: Revista IR.

Un MULȚUMESC din tot sufletul îl adresez donatorilor! Sprijinul vostru a fost esențial pentru ca noi să ajungem, astăzi, aici! Fără voi, drumul nostru ar fi fost mult mai anevois și, sper ca, la rândul vostru să fiți mândri de faptul că ați investit și ați crezut într-un proiect care astăzi este în picioare.
Suntem aici, noi, cei puternici, cei care credem fără ezitare “în visul lui Iurie Raileanu”, dar mai ales în propriul vostru vis. Căci atunci când alegi să iei contact cu arta, în mod cert o faci pentru că vrei să împlinești propriul vis.
Sunt bucuros și recunoscător pentru rezultatele înregistrate în acești ultimi doi ani în care a existat pericolul să dispărem. Dar iată-ne, aici, împreună. Și în ciuda tuturor schimbărilor dorite sau nedorite, mulțumesc profesioniștilor din echipa mea, tuturor celor care cred în mine și în care, la rândul meu, cred cu tărie.
Va fi bine! Bineînțeles, nu “totul va fi bine”, conform cunoscutei lozinci “totul va fi bine”. Dar aici, la Primo Passo, la Vatra, ma voi concentra să fie mereu bine!
Voi continua să fac, întotdeauna, ceea ce este mai bun pentru echipă și pentru elevii Școlii de Dans și Artă Primo Passo!
Vă mulțumesc sincer. Pentru prietenie și credință, pentru implicare, pentru ajutor!

LA MULȚI ANI, PRIMO PASSO!

About Author

Related posts

Maestrul ionel garoafă despre iurie raileanu, la bușteni: “un om care nu și-a luat nici casă, nici mașină, pentru a înființa o școală de dansuri populare în italia”

Trei zile cât o sărbătoare a jocului tradițional românesc. Un eveniment desfășurat la Bușteni, în perioada 13 – 16 octombrie 2022, acolo unde și-au dat întâlnire mai marii dansului...

Citește mai mult

Lasă un răspuns