fbpx

Lucrează cu noi

Grupul Vatra este, fără îndoială, cel mai mare promotor al tradițiilor românești din Diaspora.

Lider în Europa pe targetul său,Vatra nu este doar o școală de dans, ci și un loc în care te întorci din nevoia de a te regăsi. În Diaspora, cea mai mare nevoie a românilor este aceea de a avea aproape familia. La Vatra vei trăi ca-ntr-o mare și adevărată familie, vei cunoaște prietenia și vei descoperi valorile a tot ceea ce este autentic.

Suntem într-o expansiune accelerată, ne dorim să ducem tradițiile și Vatra românilor din toată lumea.

În plus, mediul de lucru este dinamic, creativ și plin de entuziasmul unor oameni pasionați de educația prin artă, ceea ce cu siguranță te va ajuta să te dezvolți profesional și personal. Avem multe departamente și numeroși elevi, iar echipa noastră este dornică să te învețe ceea ce are de arătat în domeniu. Ne dorim să atragem în grupul nostru oameni pasionați de domeniul lor, care să aibă o viziune comună cu a noastră și, astfel, în următorii ani, să reușim să extindem Grupul Vatra în toată Diaspora. Susținem tinerele talente, visurile mari ale artiștilor mici. 

Vatra este locul în care poți lucra cu numeroși artiști, oameni pasionați, dansatori, coregrafi, graficieni, cameramani, jurnaliști, profesori, este locul în care ideile sunt încurajate pentru ca fiecare să fie protagonist în visul său.

Mulțumim pentru că vrei să fim colegi și împreună să creștem visuri mari până la stadiul de realitate!

Ne puteţi trimite oricând CV-ul şi o scrisoare de intenţie la vatratorino@gmail.com