Mesajul directorului revistei ir și școlii primo passo, la final de an

Mesajul directorului revistei ir și școlii primo passo, la final de an

Dragi prieteni,

Anul 2021 a fost destul de dificil, dar îl încheiem cu sentimentul misiunii împlinite!

Locul din care vă scriu, în aceste ultime ore din an, este chiar sediul Școlii de Dans și Artă Primo Passo, adică un fel de templu cu legătură directă spre Univers, așa cum Arta poate întotdeauna crea.

2021 a marcat semnificativ drumul nostru profesional.

Determinarea și dragostea pentru ceea ce facem ne-au ajutat să îndeplinim două dintre cele mai de preț obiective stabilite la început de an: transformarea din asociație culturală în asociație sportivă, precum și lansarea unei reviste. Așa se face că, astăzi, cursurile noastre sunt recunoscute de CONI (Comitetul Olimpic Național Italian), iar școala noastră are propria publicație: Revista IR.Revista IR.

Sunt, așadar, îndreptățit să felicit,  și la finalul acestui an, întreaga echipă și pe voi toți cei care ați crezut în noi și care, astfel, ați contribuit la îndeplinirea nobilei noastre misiuni, aceea de a educa prin artă.

Vă felicit și vă mulțumesc pentru modul în care ați înțeles să vă implicați în acest frumos demers.

Cât despre „templul” nostru, să fiți siguri că la Școla de Dans și Artă Primo Passo – indiferent ce curs veți alege – nu veți învăța doar să dansați sau să comunicați mai eficient, ci și să visați mai departe…mai înalt.

Lumea este mare și foarte frumoasă, dar situațiile pe care le trăim, uneori, ne limitează, ne fac să credem că nu există alte versiuni mai bune ale noastre. Așa se face că, în Noul An, vă doresc să vă găsiți curajul de a visa să realizați lucruri mărețe, să îndrăzniți să credeți în propriile forțe.

Cu cele mai bune gânduri și urări de sănătate, inspirație și putere de muncă,

Iurie Raileanu

Președintele ASD Primo Passo și Director General al Revistei IR

About Author

Related posts

Maestrul ionel garoafă despre iurie raileanu, la bușteni: “un om care nu și-a luat nici casă, nici mașină, pentru a înființa o școală de dansuri populare în italia”

Trei zile cât o sărbătoare a jocului tradițional românesc. Un eveniment desfășurat la Bușteni, în perioada 13 – 16 octombrie 2022, acolo unde și-au dat întâlnire mai marii dansului...

Citește mai mult

Lasă un răspuns