Știai că amintirile tale trăiesc mai multe vieți? Usiabc – servicii foto / video torino

Știai că amintirile tale trăiesc mai multe vieți? Usiabc – servicii foto / video torino

Viața ta, a soției, a soțului, a prietenilor, a rudelor, precum și a celor ce vor urma. Printr-o fotografie deosebită sau printr-un video de calitate, o amintire de suflet poate emoționa pentru totdeauna. Însă emoțiile pozitive sunt create doar de oameni care fac diferența!

Tocmai de aceea, astăzi, vă prezentăm echipa noastră de fotografi profesioniști și producători video USIABC Studio din Torino.

“Asociația Primo Passo mulțumește echipei USIABC Studio pentru ajutorul acordat de-a lungul timpului. Le mulțumim pentru timpul dedicat, pentru priceperea și implicarea lor, pentru materialele video și sedințele foto realizate în Departamentul Media al Grupului Vatra. Suntem mândri să-i avem în echipă! Le mulțumim pentru profesionalismul și dăruirea cu care au pus mereu în lumină pozitivă acțiunile noastre. ”, a ținut să precizeze președintele Asociației Primo Passo, Iurie Raileanu.

Și dacă de obicei suntem noi cei puși în lumină prin intermediul lor, astăzi este rândul nostru să subliniem calitățile și să redăm povestea echipei foto-video USIABC Studio din Torino.

USIABC Studio înseamnă un tată și o fiică uniți prin destin, dar și prin pasiunea de a fotografia și filma povești de viață.

Pasionați, sensibili, empatici, punctuali, creativi și mereu atenți la detalii, Alexandra și Ionuț dețin practic toate valorile necesare prin care pot transforma povestea ta într-o emoție pe care să o retrăiești și peste ani.

Calitatea serviciilor oferite de USIABC Studio se remarcă, de asemenea, și prin caracteristicile echipei: tată și fiică, două generații, o singură pasiune, mai multe avantaje, dar și mai multe posibilități de a îmbina clasicul cu modernul, pragmatismul cu visarea și, astfel, de a oferi servicii adaptate exigențelor fiecăruia.

Orice eveniment important pentru tine devine o provocare pentru ei: aceea de a-ți capta sentimentele, a le evidenția și a le pune în valoare pentru toată viața!

Amintirile tale te vor însoți pretutindeni și vor emana emoții pentru tine și cei dragi!

Pentru USIABC Studio totul este posibil atunci când vine vorba de personalizarea evenimentului tău!

În cazul în care nu mai este mult până la marele eveniment, contactează-i, provoacă-i și descoperă oferta pentru tine!

Următorul lor film, poate fi chiar povestea ta!

USIABC STUDIO – SERVICII FOTO – VIDEO / TORINO

+39 388 784 0052 / +39 340 308 7960

usiabc@yahoo.com

https://www.youtube.com/channel/UC-j0WJ2A3J8kYMw_Jms_KRQ

About Author

Lasă un răspuns