fbpx

Știu ce vreau de ziua mea: un public numeros pentru Vatra

Știu ce vreau de ziua mea: un public numeros pentru Vatra

🙂 Anul acesta voi sărbători cumpăna dintre anii mei 🙂 pe scenă (nici dacă aș fi căutat eu însămi locația, n-aș fi găsit un loc mai ideal).

Aseară, mă gândeam….

Dacă pentru cineva contează lucrul acesta?! 😛

Ei bine, presupunând că ar exista cineva în lista mea căruia i-ar plăcea să-mi ureze un “la mulți ani” ceva mai special, atunci,  mi-ar plăcea ca acel cineva să fie parte din publicul numeros de la spectacolul organizat de Vatra, iar eu voi deveni, astfel, cel mai fericit om de pe Terra!!! 🙂

De ce să faci asta? Bineînțeles, nu pentru mine 🙂

Știu că este greu cu mobilizarea la astfel de evenimente, eu însămi nu am întotdeauana starea potrivită. Dar un spectacol în comunitatea noastră nu este doar un eveniment prin care ne putem rupe de cotidian. Este mult mai mult de atât! Astfel de evenimente ne ajută să continuăm acțiunile pe care se sprijină identitatea românilor din străinătate, ne ajută să insuflăm și să educăm copiii noștri în spiritul valorilor românești.

Așadar, iată câteva motive pentru care ai putea alege să-ți iei un bilet la spectacolul Grupul Vatra, din 29 mai:

  • Pentru copiii și adolescenții care, deși născuți în Italia, își vor exprima ÎN ACEST SPECTACOL iubirea de țară prin dansul tradițional, precum și prin două scenete de teatru în limba română. (Apropo, piesele de teatru sunt puse în scenă de copiii pregătiți de mine în cadrul Atelierul de limba română și comunicare de la Vatra. O premieră până și pentru mine! :P)
  • Alt motiv? Pentru că și tu poți face ceva pentru țara ta. Participând la astfel de evenimente îi susții pe cei care depun eforturi pentru a promova folclorul și pentru ca limba română să se păstreze în rândul copiilor născuți în Italia.
  • În regiunea Piemont, Grupul Vatra este școala cu cei mai mulți copii și adolescenți care studiază dansurile tradiționale și limba română.
  • Copiii noștri au purtat pe scenele din Italia steagurile României și Moldovei, au câștigat trofee în competiții importante la nivel național sau internațional.
  • Prezența ta la spectacol înseamnă un gest de apreciere și o puternică susținere pentru acești oameni care s-au antrenat sute și sute de ore pentru un spectacol despre România și Moldova, despre noi.

Atenție! Nu achiziționa bilete cu gândul de a face o donație, căci nu despre bani este vorba! Avem nevoie de prezența ta; să fim numeroși și să transmitem energie acestor ființe care, de la mic la mare, ne reprezintă în lume cu onoare.

Eu cred foarte mult în ei și fac tot ce îmi stă în putință să-i sprijin prin competențele și energia mea. Așadar, vrei să faci o visătoare fericită de ziua ei? Ia-ți bilet la spectacolul din 29 Mai, organizat de Grupul Vatra! 🙂

Oricum va fi, vă pup pe toți în inima mea! 🙂

Ne vedem pe 29 MAI, să sărbătorim Grupul VATRA!

Sărbătorește alături de noi un deceniu de tradiții prin dans!

PENTRU BILETE ȘI INFORMAȚII:

telefon: 3921897050 (WhatsApp) sau www.grupulvatra.com