fbpx

STOP – CADRU! Astăzi este sărbătoare în Departamentul Media!

STOP – CADRU! Astăzi este sărbătoare în Departamentul Media!

În oricâte concedii am pleca, nu putem uita marea parte din timp pe care o petrecem alături de colegii noștri. Așa se face că, astăzi, îi dedicăm toată atenția colegului-prieten: Ioan Ungurianu. 🙂

La mulți ani și multă inspirație, dom’ director, Ioane, USIABCstudio sau cum îți mai zice lumea!

(Știm, ți-ai acoperit deja fața când ai văzut că…Da, “te-am dat la ziar!”. Dar pentru că știm cât de mult ne-ndrăgești, ne vei ierta. 😛 )

Cine este Ioan Ungurianu?

Este omul din spatele camerei! Adică, cel care face multe de tot, dar nimeni nu vede asta. :))

Se cuvine, prin urmare, ca măcar la o zi mare, să dăm din culise.

Înainte de toate, Ioan este un coleg plin de omenie, dar și de nebunie. Deși mereu la locul potrivit, el este și cel care ne zăpăcește cu cadre peste cadre, tăiate sau reluate.

Prin urmare, el este omul prin filtrul căruia trecem cu toții.  Esențial, da!

Cu toate acestea, uneori se comportă precum un copil-mare. (Iertare, șefu’, dar știi că noi scriem doar adevărul). Și dacă inițial te privește încruntat, lumina din privirea lui dă de gol un suflet mare, mare de tot.

În echipa noastră, Ioan Ungurianu face următoarele:

  • oferă asistență tehnică
  • realizează materialele foto/video/audio promoţionale şi de prezentare;
  • are răbdare cu noi și este întotdeauna la nevoie!

Asta spunem noi despre el. Restul, o spune, de la sine, Departamentul Media. 😉

Să descoperim și cum se descrie el însuși! 🙂

<<M-am îndrăgostit de fotografie și videografie ca-n basme, adică, exact la nunta mea. Concret, cameramanul care mi-a filmat nunta a avut nevoie, după evenimentul meu, de cineva care să-l însoțească la un alt eveniment. Și de acolo a ieșit toată nebunia asta frumoasă. Iar, astăzi, dincolo de fotografie și videografie, îmi doresc să duc brandul Vatra cât mai sus. Pasiunea mea, mai înainte se fură, apoi se catifelează, se diferențiază, se completează prin cursuri. Practic, dacă nu ai ceva, deja, în tine, este aproape imposibil să obții “acel ceva” doar prin cursuri>>, spunea Ionuț într-una dintre puținele declarații pe care ni le-a acordat.  😛

Vorbește puțin, dar noi suntem bucuroși și norocoși că-l avem în echipă întrucât face multe. Foarte multe! Și oricât de puțin ar vorbi, se-ntâmplă des să îl auzi zicând: Șefaaaa!!!

Sună frumos, flatant, dar noi știm: atunci când Ionuț se adresează fetelor din echipă cu apelativul “șefa” înseamnă că, în mod cert, s-a întâmplat ceva. Și nu de bine!

Așa că, scena se reia! 😊

La mulți ani, Ionuț! La cât mai multe cadre inspirate și clipe memorabile alături de familia ta și de toți cei dragi ție. Și de noi, se știe! 😊