fbpx

Tradițiile unesc Diaspora – Povești ilustrate de Paști

Tradițiile unesc Diaspora – Povești ilustrate de Paști

COMUNICAT DE PRESĂ: Tradițiile unesc Diaspora – Povești ilustrate de Paști

Departamentul pentru Românii de Pretutindeni așteaptă de la copiii români din diaspora și din comunitățile istorice, desene, fotografii, scurte clipuri video cu modul în care ei au participat la pregătirea Paștilor după tradițiile românești.

Dacă aveți între 3 si 14 ani, sunteți români și locuiți în afara României, vă invităm să ne povestiți în imagini cum i-ați ajutat pe cei dragi să respecte tradițiile românești în pregătirea sărbătorilor pascale.

Puteți trimite desenele, fotografiile și clipurile video la adresa de e-mail comunicare@dprp.gov.ro sau prin mesaj privat pe Facebook (https://www.facebook.com/drpromania), începând din 26 aprilie, până în 3 mai, la ora 12:00.

Vă rugăm să precizați în e-mail sau mesaj numele, vârsta, localitatea în care sunteți stabiliți și zona din România din care ați plecat, precum și acordul pentru publicarea imaginilor și informațiilor aferente.

Materialele primite vor fi publicate pe pagina de Facebook a Departamentului, pentru a bucura și alte familii de români!

Mult succes, copii!