fbpx

Valorile noastre

Profesionalismul și calitatea reprezintă cheia succesului nostru. Într-o lume în continuă schimbare, ne păstrăm reperele autentice, singurele în măsură să contribuie la îmbunătățirea calității vieții, indiferent de vremuri. 

Grupului Vatra ne ghidează spre scopuri care au rolul de a îmbunătăți viața membrilor noștri.

Familie

Într-o lume tot mai dezumanizată, familia este o mare valoare a societății. Familia perpetuează neamul omenesc și protejează valorile naționale și spirituale. De-a lungul primului deceniu al Grupului Vatra, numeroase familii s-au format prin împărtășirea respectului față de tradiții și pasiunii pentru dansul popular. Vatra însăși este o familie pentru românii aflați singuri într-o țară străină, în care, de multe ori, singurul contact cu România sau Republica Moldova, suntem noi.

Spiritualitate

Moștenirea spirituală a poporului român își trage seva din tot ceea ce a precedat existența noastră, începând cu civilizația geto-dacilor. Valorificarea și insuflarea spiritualității poporului român, transmiterea tradițiilor și datinilor noastre, reprezintă o datorie morală, ce ne revine încă de la naștere prin însăși identitatea noastră

Creativitate

Dansul și toate activitățile care presupun educația prin artă, contribuie considerabil la dezvoltarea creativității și personalității celui care le practică.

Solidaritate

În societatea noastră, solidaritatea poate face cu adevărat diferența și este mai necesară ca oricând. Organizăm campanii sociale și de caritate, dar, totodată, investim resurse materiale și imateriale pentru oferirea unor servicii capabile să ne înfrumusețeze viața. Solidaritatea este o alta valoare care ne caracterizează, atât în relația cu partenerii , cât și pe noi, ca echipă

Distracție

Practicarea unui dans sau unei activități în grup, înseamnă o modalitate plăcută prin care poți atrage energie pozitivă și veselie în viața ta. Prin dans popular distracția este asigurată în primul rând și datorită binecunoscutelor ritmuri vesele. La Vatra îți faci prieteni, participi la evenimente, petreci timp agreabil împreună cu oameni cu care poți avea multe în comun.