fbpx

Vineri, 23 Aprilie, vă invităm la teatru!

Vineri, 23 Aprilie, vă invităm la teatru!

„Acasă” nu e niciodată prea departe, mai ales atunci când te bucuri alături de cei dragi de o comedie polițistă românească.

Ce se întâmplă atunci când luna de miere se încheie cu dispariția soției?

Nu este de glumă, dar este de râs, iar vestea bună este că, în ciuda tuturor restricțiilor, veți putea urmări spectacolul din orice colț de lume v-ați afla.

Așadar, Teatrul Elisabeta din București se întoarce în casele iubitorilor de teatru cu o comedie polițistă online, difuzată LIVE vineri, 23 aprilie, ora 20:30 (ora României), respectiv 19.30 (ora Italiei) – „Capcană pentru un bărbat căsătorit”.

Urmărită de 10.152 de spectatori din toată România de la premieră și până în prezent, comedia aduce în prim-plan o distribuție de excepție, avându-i în rolurile principale pe Lucian Ghimiși, Alexandra Velniciuc și Ștefan Pavel. Alături de ei, îi puteți vedea pe Raluca Ghervan, Alexandru Prica, Cristian Boeriu, Vlad Ianuș, Iulian Balan și Maria Magdalena Țapu, potrivit comunicatului remis Redacției IR din cadrul Asociației Primo Passo.

În regia lui Puiu Șerban, veți avea șansa de a descoperi adevărul din spatele indiciilor strecurate în poveste. Tensiunea, schimbările de situație și suspansul sunt întreținute cu momente de umor și surpriză. Finalul este atât de neașteptat, încât i-ar face geloși până și pe Agatha Christie sau pe Sherlock Holmes.

Un comisar de poliție excentric, un soț confuz, o soție „dispărută”, un preot suspect, o infirmieră indiscretă și un pictor vagabond sunt personajele ale căror acțiuni ciudate vă vor ține cu sufletul la gură, mai bine de două ore, în această reușită comedie.

Comedia poate fi urmărită LIVE, vineri, 23 aprilie 2021, la ora 20:30 (ora României) și înregistrat, până pe 25 aprilie 2021, ora 23:00, pe platforma online 4Stream.ro

De acum, puteți urmări comediile voastre preferate din confortul propriei case, accesând TeatrulElisabeta.ro, secțiunea Stagiune Online, unde puteți găsi bilete și informații suplimentare.

Spectacolul promite o experiență de neuitat, în care umorul și suspansul scot la iveală secretele tuturor personajelor. Detalii suplimentare pe TeatrulElisabeta.ro